Cycling 5000 km, from Banff in Canada to the US-Mexican border, raising money for MS research.

Whitefish: Christina & Dan

Vanmorgen vroeg toen ik nog in de tent in Whitefish aan het wakker worden was, hoorde ik Magda al zachtjes tegen Jos roepen: Weet je wie er naast ons staat! Koen! Direkt daarop hoorde ik de voetstappen van Jos en zachtjes gegrinnik toen hij zich realiseerde dat we elkaar voor de derde keer tegenkwamen op de Tour. Het werd nu voor mij ook tijd om uit de slaapzak te kruipen. We hebben gezellig met z'n drietjes even kunnen bijkletsen. Over de wederzijdse ervaringen en avonturen (zij hadden nota bene een Mountain Lion gezien én gefotografeerd!!!! Dat is echt uniek! Daarna gingen we weer ons eigen weg. Zij met de voortzetting van de Tour en ik op zoek naar Christina en Dan. Omdat ik niet precies de plannen van dat stel wist (geen wifi op de campground) heb ik alles maar afgebroken en ingepakt en heb de Campground verlaten op in Whitefish te gaan ontbijten. Makkelijker gezegd dan gedaan, want toen ik eenmaal volgepakt in Whitefish aankwam (zondag in vakantietijd) stonden er rijen mensen te wachten bij de bekende ontbijtstekkies! Wat is dat toch met dat Amerikaanse ontbijt. Toen maar doorgefietst op zoek naar een andere locatie met WiFi. Uiteindelijk vond ik dat bij de lokale bibliotheek. Die was weliswaar dicht op zondag, maar we zat een jongedame met laptop op het bankje voor de bibliotheek. Dus vroeg ik: Hi, are you on their wifi? So you must have the password? Ze gaf me de toegangscode en hopla ik kon weer even internetten en FaceTime bellen met Loren....
Die was druk geweest met proberen te communiceren met Christina en mij om te trachten ons naar dezelfde locatie te leiden :)
Uiteindelijk kreeg ik Christina op haar mobiel te pakken. Ze waren nog zo'n 5 kwartier van waar ik was verwijderd, maar ze kwamen er aan! 8 uur rijden om mij te ontmoeten! Fantastisch van haar en van Dan. En morgen moeten ze dan ook weer 8 uur terug rijden! Kort na het middaguur kwamen ze aangereden en na de gebruikelijke omarmingen en huis, hebben we de fiets ingeladen en zijn we naar een hotel gereden, waar ze een penthouse-suite hadden gehuurd en waar we met z'n drieën makkelijk in konden, inclusief fiets. Ik kon daar ook nog even snel de was doen, want er was een wasmachine en een droger. 's Middags hebben we daar bij het hotel buiten op een veranda lekker biertjes zitten drinken en enorm bijgekletst en 's avonds zijn we naar een Italiaans restaurant gegaan waar ze me ook nog trakteerden op een heerlijk diner! Heel gezellig allemaal. Daarna nog snel even de jacuzzi bij de suite gebruikt. Dat is nu eenmaal "traditie" met Christina en Dan. Daarna heerlijk geslapen!

You may also like

Back to Top